Vissza

iXam nyelvvizsga partner program - nyelvtanároknak / oktatóknak

Nyelvtanárként neked is fontos, hogy iskolai tanítványaid vagy magántanítványaid megfelelő tudással vértezd fel a nyelvvizsga előtt? Nálunk kiemelten fontos, hogy a vizsgázó a számára ideális körülmények között vizsgázhasson, a felkészítő tanárának pedig minden anyagot biztosítsunk, partnerünkként kezeljük.

 

Rólunk

A Prima díjas TIT nem csak a természettudományok világában tekint vissza nagy múltra, az idegen nyelvek oktatásában és a nyelvvizsgáztatásban is évtizedes tapasztalattal rendelkezik. Csapatunk óriási tapasztalatát felhasználva hazánkban először biztosítottuk a nyelvvizsgázóknak az államilag elismert digitális nyelvvizsgázást, így a pandémia miatt szinte gond nélkül fel tudtuk venni a repertoárunkba az online nyelvvizsgáztatást is, mely azóta állandó jelleggel elérhető nálunk.

A vizsgarendszerről

Az iXam egy nívós, vizsgázóbarát nyelvvizsgarendszer. Nem kínálunk zsákbamacskát. Angol és német nyelvből 4 szinten lehet nyelvvizsgát letenni A2-B1-B2-C1. A nyelvvizsgán bármilyen szótár használható.

Tanítványod szeretne 100%-ig vizsgázóbarát nyelvvizsgán részt venni egy nyugodt és barátságos légkörben? Szeretné extrém gyorsan, már 1 héttel a vizsga után megtudni az eredményét? Akkor egyértelműen az iXam nyelvvizsga a legjobb választás számára. Sőt, az iXam vizsga teljesen testreszabható, a vizsga 4 féle módon tölthető ki:

 • papír alapon – hagyományos formában,
 • számítógépen – egy adott vizsgahelyszín számítógéptermében lévő számítógépen,
 • a vizsgázó saját laptopján egy adott vizsgahelyszínen (hamarosan!)
 • online, a saját otthonában kényelmesen elhelyezkedve laptop és okostelefon segítségével.

Az egyes formátumok a szóbeli és írásbeli részén is elérhetők.

A digitális vizsgaformátumok előnyei

 • mindig látható a hátralévő idő
 • digitális szótár is elérhető
 • pofonegyszerű és gyors szövegszerkesztés, ahol kell automatikus szószámlálás
 • beépített szószámláló
 • az íráskép nem befolyásolja az olvashatóságot, helykihasználást
 • felhasználóbarát grafikus felület

Tapasztalataink szerint a 30 év alattiak számára a digitális nyelvvizsgázás óriási időnyereséget jelent, így jóval több idejük marad a feladatok lényegére koncentrálni, illetve az önellenőrzésre. Természetesen a papír alapú vizsga továbbra is elérhető azok számára, akik a hagyományos vizsgázási rendszerben érzik magukat otthon. Feladattípusok számítógépes bemutatóját bárki ingyen kipróbálhatja demo felületünkön (itt azonban több, a vizsgázót a vizsga alatt segítő szolgáltatás, például a szótár nem elérhető): demo.ixam.hu

Amit a nyelvvizsgázóknak nyújtunk

 • Online nyelvvizsgázóinkkal a vizsga előtt online konzultációkat tartunk, ahol a technikai teszteket is közösen elvégezzük
 • könnyen elérhető ügyfélszolgálat
 • vizsgázóbarát angol/német nyelvvizsga
 • 1 héten belüli eredményközlés
 • sikeres nyelvvizsga esetén 4 nyelven íródott állami nyelvvizsga bizonyítvány
 • első sikeres nyelvvizsga esetén az állam a vizsga teljes díját visszafizeti a 35 éven aluli vizsgázódnak

Amit neked, nyelvtanárnak ajánlunk

 1. Tájékoztatókat küldünk a vizsga felépítéséről, a követelményekről, az értékelési skálákról, melyeket a www.ixam.hu oldalon is megtalálhatsz.
 2. Minden tanítványod után részesedést fizetünk neked, ha iXam nyelvvizsgára jelentkezik a tanítványod és jelentkezéskor a megjegyzésben a nevedet feltünteti.
 3. Egy általunk küldött tájékoztató alapján ismertetjük az iXam nyelvvizsgát, segítve ezzel teljesen új tanárok bevonását a vizsgáztatásba, a vizsgafelkészítésbe.
 4. Az angol B2 felkészülést segítő kiadványunkat kedvezményes, 2.500.- Ft/db áron vásárolhatod meg. (6 teljes írásbeli és szóbeli gyakorló feladatsort tartalmaz hanganyaggal együtt.)
 5. Folyamatosan tájékoztatunk az esetleges változásokról, újdonságokról e-mailen keresztül, valamint a facebook-on az iXam tanárok csoportjában.
 6. Ügyfélszolgálatunkon dedikált segítők állnak a rendelkezésedre minden hétköznap

 

Lépj kapcsolatba velünk, ha érdekel az ajánlatunk, illetve szeretettel várjuk észrevételeidet az iXam nyelvvizsgával kapcsolatosan!

info@ixam.hu+3630 7 555 701

Nyelvtanároknak partner program - Angol és német nyelvvizsga