fbpx

Rólunk

Üdvözöljük az első hazai fejlesztésű, számítógépen letehető angol nyelvvizsga, a TIT-iXam nyelvvizsga honlapján.

A Magyarországon fejlesztett vizsgák között a TIT-iXam nyújt először lehetőséget azoknak a vizsgázni vágyóknak, akik a digitális kommunikációban otthonosan mozognak, talán biztonságosabban, mint a papíralapú vizsgázás területén. A vizsgarendszer létrehozásánál az egyszerűség, a maximális átláthatóság, a belső szimmetriák kialakítása voltak az irányadó szempontok.

Ugyanakkor a szóbeli vizsga beszédkészséget mérő része – más számítógéppel adminisztrált vizsgarendszerek gyakorlatától eltérően, – valóságos belső egyensúlyra épül, mind az interperszonális helyzeteket (vizsgázó-vizsgáztató, vizsgázó-vizsgázó), mind a szóbeli feladatok formáját (monológ, párbeszéd) tekintve. Filozófiánk, hogy a beszédkészség hiteles mérése élő vizsgán történjen.


100%

Magyar fejlesztés

A vizsgarendszer létrehozásánál az egyszerűség, a maximális átláthatóság, a belső szimmetriák kialakítása voltak az irányadó szempontok.


Az egyensúlyra törekedtünk

Egy rendszerben egyensúlyban működik a digitális és az interperszonális kommunikáció!

Elérhető a vizsgával egyenértékű papíralapú változat is.

Ezt a választási lehetőséget azon vizsgázni szándékozóknak készítettük, akiknek ez a forma nyújt nagyobb biztonságot, mert nem használják a számítógépeket napi szinten.2019

-től

10

városban

4

szinten

1

vizsganyelv

Ne habozzon!

Csatlakozzon ön is a sikeres iXam
nyelvvizsgával rendelkezők táborához!